Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.10 09:40 - БИЗНЕС КРЕДИТИРАНЕ СРЕЩУ ЗАЛОГ ИЛИ ОБЕЗПЕЧЕНИЕ
Автор: marley Категория: Бизнес   
Прочетен: 612 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ТОКУДА БАНК 

”Токуда Банк” АД предоставя на земеделски стопани (физически и юридически лица) кредити за оборотни средства, обезпечени със залог върху вземане на субсидия по схеми за единно плащане на площ. Кредитите се разрешават при опростена процедура и в ускорени срокове. Тип на кредита - За оборотни средства – стандартен оборотен кредит или кредитна линия. Кредитоискатели - Регистрирани земеделски стопани – физически или юридически лица. Да представят удостоверение от ДФ “Земеделие” – Разплащателна агенция за подадено заявление за подпомагане по схеми за единно плащане на площ. Да представят документи, удостоверяващи правното основание за обработване на площите, заявени пред ДФ "Земеделие" - Разплащателна агенция . Клиентът да разкрие разплащателна сметка в Токуда Банк, която да бъде декларирана пред ДФ "Земеделие" - Разплащателна агенция като сметка за получаване на субсидиите. Размер на кредита - До 100% от удостоверения размер на очакваната субсидия. Валута - Лева Лихвен процент - 9.90% фиксиран на годишна база. Обезпечение - Особен залог върху вземане по очаквана субсидия от ДФ “Земеделие” – Разплащателна агенция. Срок - До 12 месеца. Гратисен период - По договореност, в рамките на договорения срок на кредита. Погасяване - Индивидуално договорен погасителен план, по искане на клиента Комисионна за управление-еднократно, 1% върху договорения размер на кредита, която се събира преди първото усвояване на средства от кредита; Разходите по учредяване на обезпечението са за сметка на клиента. Разплащателните сметки в лева на земеделски производители, открити за постъпване на субсидиите програмата “Токуда Агро”, се разкриват без такси за откриване и обслужване, и се олихвяват с годишна лихва в размер на 3.5%.

Токуда Банкwww.tokudabank.bg »


Кредит срещу складови записи

Кредитополучатели: Регистрирани производители и търговци на зърнени култури, които имат складови записи за влог на зърно, издадени от лицензирани публични складове, с които Алианц Банк България има изградени взаимоотношения. Цел на кредита: За оборотни средства, срещу складови записи за съхранение на зърно от текуща реколта - пшеница, ечемик, слънчоглед, царевица, рапица. Размер на кредита: До 100% от стойността на зърното, определена от Банката. До 100 % от общия определен лимит към съответния публичен склад. Срок на кредита: В зависимост от срока на складовия запис, но не по-късно от стартирането на жътвената кампания за следващата година за съответната култура.

Търговска Банка "Алианц България"www.bank.allianz.bg »

Бърз кредит за микро предприятия


Цел на кредита Дългосрочен кредит за микро предприятия (с годишни приходи от продажби до BGN 100 000) или стартиращи предприятия за: За инвестиционни цели За оборотни средства Размер До 50% от пазарната стойност на недвижим имот – жилищен или офис в монолитна сграда, максимум BGN 50 000 или съответната равностойност в EUR Усвояване До 6 месеца, считано от датата на подписване на договора за кредит Срок за издължаване До 10 години Гратисен период за главницата Няма Начин на погасяване Месечни вноски Лихвени условия Кредитите се олихвяват съгласно лихвения модел, установен в Общите условия, при които УниКредит Булбанк предоставя кредити на лица, осъществяващи стопанска дейност

УниКредит Булбанкwww.unicreditbulbank.bg »


Гласувай:
3
0Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Ноември, 2020  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30